Wednesday, April 22, 2015

Film Meydan Okuması # 3

1. Gün: "En sevdiğiniz aksiyon/macera oyuncusu kim?"

Aksiyon/macera söz konusuysa hafızam beni çocukluğuma ve hatta direk bir filme götürüyor. Babamla televizyonda film izlediğimiz günlere :) Tango&Cash desem? 


Sylvester Stallone ve Kurt Russell oynardı da hep Tango ve Cash olarak bilirdim onları. Şu an düşününce konuya/senaryolara dair aklıma hiç birşey gelmiyor. Ama izlerdik, severdik. Sonra zaten korku/gerilim sinemasıyla tanıştım, sonra da sanata sepete bulaşınca bu tür filmler hepten mazide kaldı.


Ve tabii bir de unutmadan, büyük patron: Arnold <3


7 comments:

  1. Eveeet..Tango ve Cash..çocuk aklımda kalmıştı isimleri..ne gunlermis ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çocukluk nostaljisi başka bişey değil mi? ;) Doyamıyoruz..

      Delete
  2. Kurt Russell diyince aklıma New York'tan kaçış ve Şey filmleri geliyor. O da fazlasıyla kadri kıymeti bilinmemiş bir oyuncu bence. Şu sıralar ortalıkta yok :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben Tango&Cash dışında izlemedim diyebilirim :/

      Delete
  3. Tango ve Cash benim de çocukluğumun filmi. Şimdi izlesem beğenmem büyük ihtimalle hatta böyle filmleri baştan izlemem ama çocukken bayıla bayıla izlerdim. Bu film de yanlış hatırlamıyorsam hep Show Tv'de çıkardı. 6-7 kere ailecek izlemişizdir. Bütün film aklımda :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne hoş günlermiş :) TV'de film kuşakları olurdu. Şimdi var mı acaba? İzlemediğim için bilemiyorum.

      Delete
    2. Şimdi de Tv'lerde film yayınlıyorlar ama seks sahnesini kesiyorlar, öpüşme, küfür, içki, sigara sahnelerini kesiyorlar. Geriye bir şey kalmıyor. Çok uzun zamandır Tv'de film izlemedim, izleyeceğimi de sanmıyorum.

      Delete