Monday, January 26, 2015

Şarkı Meydan Okuması Başlıyor!


Merhabalar,

Sevgili Zihnin Arka Sokakları, Eylül-Ekim aylarında katıldığımız, keyifli Kitap Meydan Okuması'nın ardından, şimdi yeni bir meydan okumaya davet ediyor bizleri: Şarkı Meydan Okuması!

Şu yukarıda bulunan görselinden de anlayacağınız üzere, çok güzel ve eğlenceli olacağa benziyor. Bakalım, hangi şarkılar çalıyor hayatımızın arka planında ve bunlar bizi hangi duygulara sürüklüyor... Zaman, hafızaları zorlama ve kendi şarkı listemizi ortaya çıkarma zamanıdır. Tabi ki varım! Sizler de katılmak isterseniz: şuraya yorum bırakabilirsiniz. Hayırlı, uğurlu olsun :)

Soru 1: "Sevdiğiniz kişilerin sizin cenazenizde hangi şarkıyı çalmalarını istersiniz?"

Katılırken belirttiğim gibi; ilk soruyu boş bırakıyorum. Çünkü, bu konuda hassasiyetlerim var. Ben bir yakınımı kaybettiğim zaman, ölümüne olan saygımdan dolayı bir müddet şarkı dinlememeyi tercih ediyorum. Umarım benim arkamdan da şarkı çalınmaz.

Yarınki soruda görüşmek üzere...

afd

2 comments:

  1. Aslında ben de soruyu "öldükten sonra arkamdan ne çalsınlar" şeklinde cevaplamak istedim. Sonuçta cenaze sırasında şarkı çalmayacaklarını iyi biliyorum. Garip de olabilir. Dualar ve şiirler okunsun cenazemde. Herkes arabasına binip evine dönerken de şarkımı dinlesinler yeter :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bu da bir bakış açısı tabi...
      Önümüzdeki şarkılara bakacağız :)

      Delete