Sunday, February 22, 2015

Şarkı Meydan Okuması ~ 27 & 28. Gün

Bir haftasonu klasiği olarak çifte şarkılı cevabımla burdayım!

27: "Tek başınıza söylemekten keyif aldığınız şarkı hangisi?"

Böyle soruları da düşününce direk net bir cevap aklıma gelmiyor. Zaten genel şarkı söyleme biçimim playback'ten yanadır. İlla ki arkadan enstrümanlar ve hatta şarkıcı da bana eşlik edecek. Ortam ise şöyle olmalı. Herhangi bir caddede [mümkünse kalabalık] kulağımda müzikle yürüyorum. [Hele ki iş çıkışıysa daha müthiş.] Bu şekilde şarkı söyleyerek yürüyen birine rastlarsanız ben olabilirim. Şarkım ise Krallar:

Mabel Matiz-Krallar


28: "Islıkla eşlik etmekten hoşlandığınız şarkı hangisi?"

Ahh ıslık çalmak! Hep özendiğim ve beceremediğim birşeydir. Ama eğer ıslığı başarabilirsem öncelikle Hişt'ten başlamak isterim. Zaten ilk nakarattaki Hişşşt'i ıslıkla başarsam bu da yeter şimdilik benim için :)

Ezginin Günlüğü-Hişt

2 comments:

  1. Mabel'in sesine alışamadım ben ya :/ İyi olmuş bence coverlaman :D

    Ezginin günlüğü de ankaraya geliyormuş. Kaç zamandır erteliyorum o konsere gitmeyi, napsam acaba bu sefer gözümü karartıp gitsem mi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benim coverimla pek tabi daha güzel oluyor :D Mabel'le ilgili genel yorumum şu; sesi bu kadar kötü olup da nasıl iyi şarkılar ortaya çıkarabiliyor?

      Bence kaçırma Ezginin Günlüğünü. Gerçi şu anki ekipte kimler var bilmiyorum ama benim en manevi gruplarımdan biri. Nasıl oluyor da ruhuma bu kadar iyi dokunabiliyorlar, bu da çözemediğim noktalardan biridir :)

      Delete