Wednesday, March 12, 2014

Gune Bol Sinyalli Merhaba: MSC1 Location


Dun yine ilginc bir "Gune Merhaba" oldu. Cok gereksiz yere kendimizi Bahreyn'de bir MSC sahasinda bulduk. Olayin anlamsizligini sorgulamaktan vazgecip etrafima bakinayim derken, duvardaki bu yazi dikkatimi cekti. 

"When you want something, 
the whole universe conspires 
to help you realize your desire."

"Birseyi gercekten cok istedigin zaman, tum kainat bu arzunu gerceklestirmen icin caba sarfeder" seklinde yorumladim. O anki atmosferle de kiyaslayinca cok manidar geldi, icimden birseyleri [cok arzuladigim birseyleri] tetikledi sanki.

Aksam fotografi kardesime gonderince onun yorumu daha farkli oldu: "Birseyi cok istedigin zaman, kainat bunu surekli hatirlatip, o arzuladigin seye daha guclu[hatta belki de saplanti boyutunda] baglanmani saglar" gibi yorumladigini soyledi. 

Bilemedim... Her nasil yorumlanirsa yorumlansin, guzel laf. Ozellikle de bir baz istasyonu santrali icin fazlasiyla manidar :)

***

dipnot: Icimden geldi, bu lafi bir google'layayim dedim. Sevgili Paulo Coelho'cugumun Simyaci'sindan alintiymis. Ahh cocuklugum, okul donusu "yerden" aldigim belki ilk kitap, Simyaci'yi kesfettigim yillar, guzel zamanlar...

No comments:

Post a Comment